Fitness Deal

Service


Service en klantgerichtheid zijn bij FitnessDeal geen agendapunt, maar een continu proces. In de praktijk betekent dit voor u dat storingen snel opgelost worden en dat het plaatsen van een ruiltoestel altijd tot de mogelijkheden behoort. In de garantieperiode plaatsen wij zelfs gratis een ruiltoestel en wordt uw eigen apparaat in de tussentijd gerepareerd. Op deze manier bent u altijd gedekt, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan.

Service-overeenkomsten
In de meeste gevallen zullen fitnessapparaten dagelijks nodig zijn en daarom is het altijd verstandig om regelmatig te controleren op zwakke punten en preventief onderhoud uit te voeren. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren kunt u erop aan dat uw apparatuur u niet in de steek laat en dat de levensduur van uw fitnessapparaten enorm verlengd wordt.

Goede zorg voor fitnesstoestellen is nog belangrijker voor uw klanten die er dagelijks gebruik van maken. Veilige en goed onderhouden apparatuur zorgt voor een veilige fitnesservaring en doet uw naam altijd ten goede.

Voorkom dure reparaties
Regelmatig onderhoud van 2 tot 4 keer per jaar zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Onderhoud is namelijk wel degelijk noodzakelijk: een verstopte waxnippel op een loopband kan tijdens een onderhoudsbeurt gemakkelijk opgelost worden. Als dit niet gebeurt, kan dit desastreuze gevolgen hebben: de loopband wordt niet meer gesmeerd en verbrandt langzaam. De kosten hiervan kunnen uitlopen op zo'n €500,- terwijl het met een eenvoudige onderhoudsbeurt al verholpen had kunnen worden.

Het is van het grootste belang dat iedereen die gebruik maakt van uw toestellen, dit veilig kan doen. Daarnaast bespaart u op de lange termijn veel geld met een service-overeenkomst op maat. De kosten zijn afhankelijk van het aantal toestellen, de merken en natuurlijk het soort toestellen. Wij lichten dit graag verder toe onder het genot van een kop koffie.

Copyright © 2020 Fitness Deal - All rights reserved | Disclaimer | Privacy Statement


Voor wie


Fitness Centra

image/jpeg

Medisch/Scholen

Informatie


image/jpeg    Wij geloven in de kracht van klantvriendelijk­heid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Lees verder »
     
image/jpeg   Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van school­gaande jongeren flink verbetert. Lees verder »

Fitness Deal
Postadres:
Norremeerstraat 29 
2361 KN Warmond
Contactpersoon: 

+31(0)6-57566266

info@fitness-deal.nl
Paul Gordijn

 
  Bekijk onze catalogus »