Fitness Deal

Scholen


Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van schoolgaande jongeren flink verbetert wanneer er genoeg aandacht besteed wordt aan sport. Dankzij goede lichaamsbeweging wordt het lichaam gezuiverd, blijft de bloedstroom goed op gang en voelen jongeren (maar ook ouderen!) zich vaak frisser, energieker en algemeen genomen beter.

Het is dus geen wonder dat steeds meer scholen ervoor kiezen om naast reguliere gymlessen ook tijd, geld en energie te steken in een aparte fitnessruimte op school. Naast gezondere leerlingen, zorgt dit voor betere leerprestaties, minder uitval en hogere slagingspercentages. Daarnaast wordt overgewicht op deze manier langzaam teruggedrongen en komt sport buiten de reguliere lessen om hoger op de agenda te staan.

FitnessDeal is een betrouwbare partner die u kan adviseren en mee kan denken binnen de grenzen van uw budget. Samen met u kunnen we een totaalplaatje opmaken van wat u nodig heeft, tegen een scherpe prijs. Ook uw school kan een eigen fitnessruimte hebben, met de juiste toestellen tegen de scherpe prijzen van FitnessDeal.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen bieden en welke toestellen wij voor u kunnen leveren? Dan horen wij het graag van u: U kunt onze contactgegevens hier vinden.

Copyright © 2020 Fitness Deal - All rights reserved | Disclaimer | Privacy Statement


Voor wie


Fitness Centra

image/jpeg

Medisch/Scholen

Informatie


image/jpeg    Wij geloven in de kracht van klantvriendelijk­heid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Lees verder »
     
image/jpeg   Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van school­gaande jongeren flink verbetert. Lees verder »

Fitness Deal
Postadres:
Norremeerstraat 29 
2361 KN Warmond
Contactpersoon: 

+31(0)6-57566266

info@fitness-deal.nl
Paul Gordijn

 
  Bekijk onze catalogus »