Fitness Deal

Profiel


FitnessDeal is een frisse, klantvriendelijke onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in de fitnessbranche. Sinds onze succesvolle overgang van ons service- en onderhoudsbedrijf PG Fitness Techniek naar FitnessDeal zijn wij een trotse leverancier van moderne gebruikte fitnessapparatuur van gerenommeerde merken uit de fitnessbranche, zoals Life Fitness, Startrac, TechnoGym en Matrix.

De extra service van FitnessDeal
Doordat FitnessDeal samenwerkt met een spuiterij, kunnen wij alle machines leveren in verschillende kleuren en soorten lak. Hierdoor heeft u ook het voordeel van fitnessapparaten die volledig in de huisstijl van uw bedrijf of organisatie passen. En dat allemaal tegen een zeer scherpe prijs!

Doordat wij veel zaken doen met internationale partijen kunnen wij zeer moderne en innovatieve apparatuur leveren tegen de laagste prijzen in de markt. Daar komt nog bovenop dat u op iedere aankoop bij FitnessDeal een jaar gratis garantie krijgt.

Hoge kwaliteit tegen lagere kosten
Alle fitnessapparaten van FitnessDeal zijn gereviseerd door ons deskundige revisieteam en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dankzij deze zorg en aandacht doen onze apparaten in geen geval onder voor nieuwe apparatuur.

Met andere woorden zijn er genoeg duidelijke redenen om voor de producten en hoogwaardige service van FitnessDeal te kiezen: een lang track-record, veel vakkennis, ervaring en een uitstekende klantenservice. De klant is immers koning(in).

Copyright © 2020 Fitness Deal - All rights reserved | Disclaimer | Privacy Statement


Voor wie


Fitness Centra

image/jpeg

Medisch/Scholen

Informatie


image/jpeg    Wij geloven in de kracht van klantvriendelijk­heid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Lees verder »
     
image/jpeg   Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van school­gaande jongeren flink verbetert. Lees verder »

Fitness Deal
Postadres:
Norremeerstraat 29 
2361 KN Warmond
Contactpersoon: 

+31(0)6-57566266

info@fitness-deal.nl
Paul Gordijn

 
  Bekijk onze catalogus »