Fitness Deal

Medisch


Fitness is een perfect hulpmiddel bij revalidatie: door de flexibiliteit met gewichten kan er van een lage trainingsintensiteit omhooggewerkt worden naar een normale tot hoge trainingsintensiteit.

FitnessDeal kan revalidatiecentra, sport- en medische fitnesscentra en ziekenhuizen van a tot z voorzien van de juiste fitnesstoestellen en veiligheid van de patiënten waarborgen door middel van regelmatige servicebeurten aan de toestellen.

Juist wanneer fitnesstoestellen in medische situaties worden gebruikt, voor bijvoorbeeld revalidatie, is het van groot belang dat alle toestellen naar behoren functioneren. Bij afwijkingen kan het revalidatieproces immers vertraagd of anderszins bemoeilijkt worden. Het behoeft geen verdere uitleg, dat dit een onwenselijke situatie is.

Dankzij de jarenlange ervaring van FitnessDeal, zijn wij in staat u te helpen en begeleiden bij de keuze voor bepaalde soorten fitnesstoestellen. Hierbij nemen wij het medische plaatje, maar ook het financiële plaatje voor u en uw organisatie mee.

Wij begeleiden u graag in de keuze voor fitnesstoestellen en kunnen u waar nodig adviseren over het juiste soort toestel voor de training van specifieke spiergroepen met verschillende intensiteit. Daarom nodigen wij u graag uit om uw wensen naast onze specifieke kennis op tafel te leggen, om tot een mooi totaalassortiment te komen met de juiste service.

U kunt ons natuurlijk bellen of e-mailen voor meer informatie.

Copyright © 2020 Fitness Deal - All rights reserved | Disclaimer | Privacy Statement


Voor wie


Fitness Centra

image/jpeg

Medisch/Scholen

Informatie


image/jpeg    Wij geloven in de kracht van klantvriendelijk­heid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Lees verder »
     
image/jpeg   Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van school­gaande jongeren flink verbetert. Lees verder »

Fitness Deal
Postadres:
Norremeerstraat 29 
2361 KN Warmond
Contactpersoon: 

+31(0)6-57566266

info@fitness-deal.nl
Paul Gordijn

 
  Bekijk onze catalogus »