Fitness Deal

Garantie


FitnessDeal gelooft in de kracht van klantvriendelijkheid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Daarom heeft u altijd garantie op de toestellen die u bij ons afneemt. De garantie varieert per type toestel, merk of de specifieke actie die van toepassing is.

Nooit zonder fitnesstoestel zitten
De standaard garantietermijn is 1 jaar en geldt voor alle arbeidskosten, onderdelen en voorrijkosten. Dankzij ons eigen servicecenter kunnen wij in een mum van tijd uw toestellen repareren en beheren wij alle reparaties zelf.

Het is van enorm belang dat de continuïteit in uw bedrijf gewaarborgd wordt. Dit doen wij door een ruilsysteem toe te passen, waarbij u een vervangend fitnesstoestel op locatie krijgt waar u gebruik van kunt maken zolang uw eigen toestel in reparatie is.

Garantie
Wilt u melding maken van een defect aan een fitnessapparaat dat in de garantieperiode valt? Neemt u hier contact met ons op en wij lossen het zo snel mogelijk voor u op.

Copyright © 2020 Fitness Deal - All rights reserved | Disclaimer | Privacy Statement


Voor wie


Fitness Centra

image/jpeg

Medisch/Scholen

Informatie


image/jpeg    Wij geloven in de kracht van klantvriendelijk­heid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Lees verder »
     
image/jpeg   Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van school­gaande jongeren flink verbetert. Lees verder »

Fitness Deal
Postadres:
Norremeerstraat 29 
2361 KN Warmond
Contactpersoon: 

+31(0)6-57566266

info@fitness-deal.nl
Paul Gordijn

 
  Bekijk onze catalogus »