Fitness Deal

Fitness op kantoor


Fitnessen op kantoor is een trend die de laatste jaren steeds meer doorzet. Het principe is heel eenvoudig: sporten is gezond, de hele dag op kantoor zitten is saai en qua beweging ongezond... tel deze twee bij elkaar op en de ideale combinatie ontstaat: fitness op kantoor.

Uit onderzoek is gebleken dat sport op kantoor zorgt voor betere prestaties in de productieve uren. Daarnaast gaat het aantal productieve uren omhoog, zorgt regelmatig sporten voor minder ziekteverzuim en is het een welkome afwisseling voor uw medewerkers.

Er is geen betere plek om u te laten adviseren dan bij FitnessDeal: wij bieden een compleet assortiment fitnesstoestellen tegen een scherpe prijs, zodat u geen grote investering hoeft te doen en veel sneller rendement ziet.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Copyright © 2020 Fitness Deal - All rights reserved | Disclaimer | Privacy Statement


Voor wie


Fitness Centra

image/jpeg

Medisch/Scholen

Informatie


image/jpeg    Wij geloven in de kracht van klantvriendelijk­heid en service, maar ook in de kwaliteit van het geleverde materieel. Lees verder »
     
image/jpeg   Recente onderzoeken hebben uitgewezen dat de leerprestaties van school­gaande jongeren flink verbetert. Lees verder »

Fitness Deal
Postadres:
Norremeerstraat 29 
2361 KN Warmond
Contactpersoon: 

+31(0)6-57566266

info@fitness-deal.nl
Paul Gordijn

 
  Bekijk onze catalogus »